Cheb tostowy, sos mojoshriracha, ser cheddar,
ser Pecorino Romano, konfitowana cebulka,
steak striploin
Bagietka, smietana, masło ziotowe, ziota
Duze krewetki 6 szt. w rozmiarze 16/20, pomidory
cherry, chili, czosnek, cebula czerwona,
wino biate, masło, pietruszka,
pieczywo
Poledwica wotowa, parmezan, rukola, suszony
pomidor, kapary, owoce kaparów,
krem balsamicznv
Przegrzebek, ponzu, truskawka, oliwa z oliwek, skórka limonki
Camambert, miód, orzechy, pieczywo, jagody, żurawina, rozmaryn
Łosoś wyhodowany w Norwegii, recznie siekany, awokado hass, limonka, szalotka, kapary,oliwa, pieczywo
Recznie siekana poledwica jelenia, kapary, zóttko przepiórcze, musztarda francuska, korniszony, shimeji,pieczvwo, masło
Ostrygi, krucha serowa, czosnek, pietruszka, parmezan, panko. Sprawdź dostępność
u kelnera
Ekskluzywna ostryga z Francji, słynąca z wyjątkowo delikatnego mięsa, kremowej konsystencji i lekko orzechowego smaku. Hodowana tradycyjnymi metodami w wodach Atlantyku, Żylardo Nr 4 to wybór koneserów i smakoszy owoców morza.
Sos winny, cytryna
Sery francuskie selekcjonowane, wedliny hiszpanskie, winogrono,
miód, dizem, orzechy, oliwki Gigant, kiszonki, owoce lesne, grissini, pieczywo
Cytryna, winny sos. Kieliszek Prosecco Gratis.
Sprawdź dostępność u kelnera