Warstwy biszkoptow nasaczonych kawa i kremu z mascarpone, posypane kakao.
Panna Cotta z owocami lesnymi
Jedwabista panna cotta z dodatkiem owocow lesnych.
Terrina z kaczki z zurawina
Rustykalna terrina z kaczki z sosem zurawinowym i nuta wina.
Swiezy losos z avocado, doprawiony delikatnie sosem sojowym, cytrusem i ziolami.
Bruschetta z pomidorami i bazylia
Chrupiący chleb z pomidorami, świeżą bazylią, odrobiną czosnku i oliwą z oliwek.
Sałatka z krewetkami i mango
Soczyste krewetki polaczone ze slodkim mango, swiezymi lisciami salaty i dresingiem limonkowym.
Sałatka z tunczykiem i jajkiem
Lekka salatka z tunczykiem, jajkiem od kur z wolnego wybiegu, kukurydza i salata.
Mieszanka dojrzalych pomidorow, swiezych ogorkow, oliwek Kalamata, czerwonej cebuli i sera feta, polana oliwa.
Wyborna wolowina Tomahawk grillowana na duzym ogniu, aromatyzowana maslem, czosnkiem i ziolami.
Kotlet drobiowy panierowany
Klasyczny kotlet z kurczaka panierowany i smazony na masle klarowanym dla idealnej chrupiacej skorki.
Schabowy marynowany w mleku i cebuli
Schab marynowany w mleku i cebuli, panierowany i smazony na zloto.
Pieczona kaczka podana z wykwintnym sosem na bazie jezyn i czerwonego wina, z nuta rozmarynu.
Kurczak supreme z grzybami lesnymi
Delikatny filet z kurczaka supreme w aksamitnym sosie smietanowym, z dodatkiem aromatycznych grzybow lesnych i demi-glace.