Menu bankietowe

Tiramisu klasyczne
Warstwy biszkoptow nasaczonych kawa i kremu z mascarpone, posypane kakao.
40
Panna Cotta z owocami lesnymi
Jedwabista panna cotta z dodatkiem owocow lesnych.
30
Terrina z kaczki z zurawina
Rustykalna terrina z kaczki z sosem zurawinowym i nuta wina.
60
Tatar z lososia
Swiezy losos z avocado, doprawiony delikatnie sosem sojowym, cytrusem i ziolami.
95
Bruschetta z pomidorami i bazylia
Chrupiący chleb z pomidorami, świeżą bazylią, odrobiną czosnku i oliwą z oliwek.
40
Sałatka z krewetkami i mango
Soczyste krewetki polaczone ze slodkim mango, swiezymi lisciami salaty i dresingiem limonkowym.
65
Sałatka z tunczykiem i jajkiem
Lekka salatka z tunczykiem, jajkiem od kur z wolnego wybiegu, kukurydza i salata.
65
Sałatka grecka klasyczna
Mieszanka dojrzalych pomidorow, swiezych ogorkow, oliwek Kalamata, czerwonej cebuli i sera feta, polana oliwa.
50
Stek Tomahawk
Wyborna wolowina Tomahawk grillowana na duzym ogniu, aromatyzowana maslem, czosnkiem i ziolami.
269
Kotlet drobiowy panierowany
Klasyczny kotlet z kurczaka panierowany i smazony na masle klarowanym dla idealnej chrupiacej skorki.
52
Schabowy marynowany w mleku i cebuli
Schab marynowany w mleku i cebuli, panierowany i smazony na zloto.
55
Kaczka z sosem jezynowym
Pieczona kaczka podana z wykwintnym sosem na bazie jezyn i czerwonego wina, z nuta rozmarynu.
99
Kurczak supreme z grzybami lesnymi
Delikatny filet z kurczaka supreme w aksamitnym sosie smietanowym, z dodatkiem aromatycznych grzybow lesnych i demi-glace.
60
Desery
Przystawki
Sałatki
Dania Główne
Made on
Tilda